این باکتری‌ها در قسمت­‌های متعدد تن حضور دارا‌هستند . بااینکه بخش اعظم این باکتری­‌ها در دستگاه گوارش وجود دارا هستند , گهگاه در پایین پوست , دهن و بقیه بخشها هم چشم می­‌شوند . بااینکه شواهد متعددی دربارۀ فواید آن ها برای سالمی موجود هست , اما شاید درمورد دلایل جانبی پروبیوتیک‌ها هم چیزهایی شنیده باشید .

این فرمان می‌­تواند به پیدایش بقیه خطاها جدی نظیر حساسیت غذایی , اختلالات رفتاری , تغییرات خلقی , بیماری های خودایمنی , آرتروز , خستگی مزمن , ایرادات پوستی و چه بسا سرطان بینجامد . به‌همین استدلال است که مصرف مکمل‌گونۀ پروبیوتیک‌­ها به‌عنوان یک کدام از مؤثرترین راه­‌ها برای بهبود سالمی پیشنهاد شده‌است .

باوجودِاین , احتمال دارد مکمل­‌های پروبیوتیک در صدر دلایل جانبی مقداری غیر مطلوب به ملازم داشته باشند . این عارضه ها زودگذر می‌باشند و صرفا بخش کوچکی از جمعیت استفاده‌کننده از پروبیوتیک‌ها را تحت‌تأثیر قرار می­‌دهند . بااین‌حال , دانستنِ این موءثر است که در هنگام آغاز رژیم پروبیوتیکی امکان دارد با چه چیزهایی روبه‌رو گردید .

چنانچه پروبیوتیک مصرفی‌تان دربردارنده گونه‌­ای از مخمر کارساز باشد , امکان دارد کار کردن شکم‌تان هم تغییر‌و تحول نماید ; بعضی از اشخاص نیز شم تشنگی بیشتری می‌­کنند . یک مطالعه نشان بخشید که پیدایش این نشانه ها به‌خاطر بسط قلمرو باکتری‌­های اثر گذار نو در رودهٔ بزرگ و رودهٔ رشته رشته است . همینطور احتمال دارد براثر تغییرات باکتریایی در روده‌ , گاز بیشتری ساخت شود . این تغییرات بعضی وقت ها می‌­تواند سبب اسپاسم غیر نرمال روده و یا این که بازدارنده از خالی‌شدن بی نقص معده از غذای مصرفی‌تان شود .

خوشبختانه این علامتها به طور معمول پس از یک یا این که دو هفته از شروع مصرف پروبیوتیک‌ها فروکش می کنند . در‌حالتی که حقیقتا نمی‌توانید با این علامتها رویا رویی نمائید , خوبتر است میزان مصرفی روزانه‌تان را به نصف اندازه توصیه‌شده بر روی برچسب متاع کاهش دهید . آن‌گاه ‌می‌توانید به ندرت میزان مصرفی‌تان را طی هفته‌­های بعد از آن ارتقا دهید .

معین شده‌است که مقادیر بسیار آمین می­‌تواند سیستم عصبی‌تان را تخریب نماید و سبب ساز ارتقاء یا این که کاهش ناگهانی جریان خون شود . در بعضا مورد ها , این دستور می‌­تواند به سردرد یا این که میگرن بینجامد . براساس یک مطالعه , کاهش مصرف آمین­‌ها ملازم با رژیم کم‌هیستامین تاحدودی منجر معالجه سردرد می­‌شود .

اشخاصی که به مصرف بعضی غذاها حساسیت یا این که آلرژی داشته باشند , اکثر مستعد پیدایش واکنش‌‌های منفی در قبال پروبیوتیک‌ها خواهند بود . یکی‌از شایع­‌ترین این واکنش­‌ها , برخورد به پروبیوتیک‌های تهیه‌شده از منابع لبنی است .

بخش اعظمی از فراورده‌­های پروبیوتیکی از لبنیات تهیه و تنظیم شده‌اند و دربردارنده لاکتوز می‌باشند . بااین‌حال , مطالعات نشان می­‌دهد که باکتری­‌های پروبیوتیک جان دار در محصول ها لبنی تخمیرشده و غیرتخمیری می­‌توانند علامت ها عدم تحمل لاکتوز را کاهش بدهند .

تعداد یه خرده از بیماران دچار به سندروم روده تحریک پذیر که برای معالجه علامت ها خویش از پروبیوتیک‌ها استعمال کرد‌‌ه‌­اند , مبتلا ورم و خارش شده‌اند .

در صورتی‌که با آغاز مصرف یک تکمیل کننده پروبیوتیکِ نو پوست‌تان به‌طور ناگهانی در گیر خارش شده باشد , این احتمال دارد پاسخی موقت است که طی یک‌سری روز برطرف خواهد شد . هرچند خارش امکان دارد آزاردهنده باشد , البته بعید به حیث می­‌رسد شدید یا این که ناتوان‌کننده شود .

این رخداد همینطور احتمال دارد پس از میل کردن غذاهای تخمیرشده هم چهره دهد . هنگامی یک گونهٔ باکتریایی تازه به روده‌تان وارد می­‌شود , این واکنش‌ها تماما ارگانیک است . در صورتیکه از قبلی , مبتلا خلل عدم تحمل یا این که آلرژی به هیستامین میباشید , به‌احتمال فراوان به عکس العمل پوستی یا این که خارش پوست در گیر خواهید شد .

 

لوله بازکنی باغ فردوس تهران

گونه های لوله‌های ساختمانی

نحوه نصب کلید کولر آبی و سیم کشی کولر

ها ,یک ,پروبیوتیک‌ها ,مصرف ,پروبیوتیک ,کاهش ,این که ,یا این ,احتمال دارد ,است که ,امکان دارد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

به خایه ی باقر خوش آمدید هزوارش یادداشت‌های یک جوان شیعه اخبار + اطلاعات عمومی گروه گردشگری الوند سئو Unknown memory کفش مردانه مجلسی، کالج، اسپرت و راحتی حفاظ باغ بهترین ها